Tel.: +36 (20) 773-3400 Cím: 1097 Budapest, Illatos út 38/A. D épület
g

Kosár tartalma

Akciós termékek

akcio0913e

A péntek 13. nálunk már csütörtökön elkezdődik!
Ezúttal is meglepetéssel készülünk csütörtök 12-én és péntek 13-án azoknak, akik nem szívesen köszönnek el a nyártól és még grilleznének egyet odakint.
Ezen a két napon Hentesmester Mintaboltunkban (1097 Budapest, Illatos út 38/a) vagy webáruházunkban (www.solvent.hu) félszáz különböző fűszerkeverékünk 20% kedvezménnyel lesz megvásárolható.
A kisüzemekben jól bevált receptúrák alapján készült félszáz különböző termékünk nagy része már kisebb (2 kg húsalapanyag felhasználásához elegendő) kiszerelésben is megvásárolható,
a grill kolbász keverékektől, a húsfűszereken át a különböző egyéb grilltermék (kebab, gyros, hamburger stb.) fűszerkeverékekig.

 

TÁJÉKOZTATÓ

a SOLVENT Kereskedőház Zrt. 2019. szeptember 12-13-i marketing akciója során, a cég által biztosított vásárlói kedvezményekről

 

  • A mintabolti-, illetve webáruházi vásárlók részére biztosított kedvezmények

Cégünk, a 2019. szeptember 12-én (csütörtökön) és 13-án (pénteken), a központi telephelyén (1097 Budapest, Illatos út 38/a) lévő Hentesmester Mintaboltjában-, illetve webáruházában történő vásárlás esetén, az egyre népszerűbb, saját gyártású fűszerkeverékei közül, – értékhatártól függetlenül – közel félszáz grill fűszerkeverékre, egységesen, 20%-os akciós árengedményt biztosít. A webáruházi vásárlók esetében, az akciós árengedményt a jelzett akciós napokon leadott megrendelésekre vonatkozóan adjuk (függetlenül a postai kiszállítás napjától).

Az akcióba bevont grill fűszerkeverékek listáját és a termékek akciós értékesítési árait a melléklet részletezi.

  • A nagybani vásárlók részére biztosított kedvezmények

A kedvezményes akciós árak az akciós napokon vásárló nagybani vásárlókat is megilletik, de az akciós kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

 

Legyen máskor is szerencsénk!

 

                                                                        SOLVENT Kereskedőház Zrt.

 

Tovább a termékekhez !