Tel.: +36 (20) 773-3400 Cím: 1097 Budapest, Illatos út 38/A. D épület

Megérkeztek új, e-szám mentes fűszerkeverékeink!

Többéves termékfejlesztési folyamat végére került pont, amikor piacra dobtunk új, e-szám mentes-, illetve csökkentett adalékanyag tartalmú termékcsaládunkat, a Hentesmester Fűszerkeveréket.

Régóta célunk volt, hogy megalkossunk egy olyan termékcsaládot, amelyekkel mindinkább ki tudjuk elégíteni a tudatos fogyasztók igényeit, így lehetőség szerint a lehető legkisebb mennyiségben tartalmazzanak allergén anyagokat vagy mesterséges adalékanyagokat.

Hentesmester Fűszerkeverékeink már megfelelnek ezeknek a szempontoknak: a termékek természetes fűszerekkel készülnek, csökkentett adalékanyag-tartalommal, sőt többségük teljes mértékben e-szám mentes, így egészségtudatos vásárlóink is bátran fogyaszthatják az ezek felhasználásával készült húskészítményeket.
Hentesmester műszerkeverék
Új fűszerkeverékeink a hagyományos magyar gasztronómia hét klasszikus ízében kaphatóak, a sütőkolbásztól kezdődően, a parasztkolbászon-, csípős házikolbászon, csemege szalámin át egészen a házi májas- és véres hurkáig, illetve házi disznósajtig. Mindezeket nyolcadikként, a hagyományos sonkapác keverékünk egészíti ki.

A termékek kiszerelésének meghatározásakor szem előtt tartottuk a lakossági igényeket és a korábban érkezett visszajelzéseket: egy-egy tasak tartalmát jellemzően 10 kg húskészítmény késztermék mennyiségéhez, illetve húsmassza súlyához igazítottuk. Úgy véljük, ez az a mennyiség, amely egy lakossági fogyasztó számára a leginkább gazdaságos.

Hentesmester Fűszer-keverékeinket már webáruházunkban is megvásárolhatja, itt – próbálja ki Ön is az új ízeket!