ÉTELÍZESÍTŐ E MENTES 0,4 kg

etelizesito_400g_M600
Etelizesito_AdalekanyagMentes

A NATÚR ÉTELÍZESÍTŐ kizárólag természetes ízeket tartalmaz. Nincs benne ízfokozó,  ételszínezék.
Kiváló ízét a szárított zöldségek és a legfinomabb fűszerek egyedi keverékének köszönheti, a felhasznált zöldségek tiszta ízharmóniája jelenik meg az elkészült ételekben.
Az NATÚR ÉTELÍZESÍTŐ egy olyan fűszerkeverék, amit szinte minden ételünkhöz használhatunk,  teljesebbé téve  ezáltal az ízhatás.
A NATÚR ÉTELÍZESÍTŐ megőrizte az összetevő  zöldségek ízét zamatát, melyet az elkészítés során átad a kész ételnek.

 A NATUR ÉTELÍZESÍTŐ-vel biztos a siker !

Összetevők: só, szárított zöldség 15% (sárgarépa, paszternák, petrezselyemlevél, fokhagyma granulátum , petrezselyemlevél, vöröshagymadara,  őrölt kurkuma).

Zellert nem tartalmaz

 

 

Adalékanyag mentes.

Konyhai kiszerelés

Kisüzemi kiszerelés.

Disznótoros  kiszerelés.

 

KészletinformációKészleten
Kiszerelés40 dkg/csomag
FelhasználhatóÉtelek ízesítése
Adagolásízlés szerint, cca 1 adag főtt étel elkészítéséhez 1 kávéskanál ételizesítő
Minőségét megőrzési idő12 hónap
TárolásSzáraz hűvös helyen
ÖsszetételÖsszetevők: só, szárított zöldség 15% (sárgarépa, paszternák, petrezselyemlevél, fokhagyma granulátum , petrezselyemlevél, vöröshagyma-dara, őrölt kurkuma)
Mértékegységcsomag
CsomagolásAromatartó csomagolás
Nettó mennyiség0,40 kg
EgységárBruttó: 475 Ft/kg
Bővebb leírásSolventEtelizesitoNatur040.pdf

550 Ft 433 Ft + ÁFA

használati utasítás

Használati utasítás

1 adag főtt étel elkészítéséhez (levesek, szószok, rizsek, zöldségek és hús ételek) adjunk 1 kávéskanál (3-4 g) Ételízesítőt, 5 perccel a főzés vége előtt.
A teljesebb ízek érdekében, sütés előtt, ízlés szerint hintsük meg a húsokat és a halat.

Felhasználási javaslat: Kiválóan alkalmas levesek, húsételek, főzelékek, köretek ízesítésére, önálló leves készítésére.

Használjuk húslevesek, zöldséglevesek, köretek, saláták tészták, krémek, szószok fűszerezésére
A NATÚR ÉTELÍZESÍTŐ megőrizte az összetevő  zöldségek ízét zamatát, melyet az elkészítés során átad a kész ételnek.