SOLVENT Ételízesítö Hagyományos 1kg

81481037203_Etelizesito_Hagyomanyos_1kg
Etelizesito_Hagyomanyos

Klasszikus étel ízesítő keverék SOLVENT által újrafogalmazva,
sóból és kiváló minőségű szárított zöldségekből, sárgarépa, paszternák, vöröshagyma-dara,
 petrezselyemzöld,  és egyéb adalékokból álló keverék.

Az SOLVENT ÉTELÍZESÍTŐ kiváló ízét a szárított zöldségek és a legfinomabb fűszerek egyedi keverékének köszönheti,
a felhasznált zöldségek tiszta ízharmóniája jelenik meg az elkészült ételekben.
Az SOLVENT ÉTELÍZESÍTŐ egy olyan fűszerkeverék, amit szinte minden ételünkhöz használhatunk,  teljesebbé téve  ezáltal az ízhatás.
A SOLVENT ÉTELÍZESÍTŐ megőrizte az összetevő  zöldségek ízét zamatát, melyet az elkészítés során átad a kész ételnek.

 A SOLVENT ÉTELÍZESÍTŐ-vel biztos a siker !

Összetevők: Só, kiváló minőségű szárított összetevők: sárgarépa, paszternák, vöröshagyma, 
petrezselyemzöld,  fűszerek.

Konyhai kiszerelés
Kisüzemi kiszerelés.
Nagyüzemi kiszerelés.
Disznótoros  kiszerelés.

 

 

FelhasználhatóÉlelmiszergyártásra
Adagolástechnológiai utasítás szerint
Minőségét megőrzési idő1 év
TárolásSzáraz hüvös helyiségben
Összetételsó, sárgarépa, paszternák, petrezselyemlevél, fokhagyma granulátum , vöröshagyma-dara, őrölt kurkuma, nátrium glutamát
MértékegységCSOMAG
Csomagolásaromazáro tasakban
Nettó mennyiség1
Bővebb leírásSolventEtelizesitoHagyomanyos1kg.pdf
Kiszerelés1 kg/csomag, 10kg/karton
EgységárBruttó:1400 Ft/KG
KészletinformációKészleten

1.400 Ft 1.102 Ft + ÁFA

használati utasítás

Használati utasítás

1 adag főtt étel elkészítéséhez (levesek, szószok, rizsek, zöldségek és hús ételek) adjunk 1 kávéskanál (3 g) Ételízesítőt, 5 perccel a főzés vége előtt. 
A teljesebb ízek érdekében, sütés előtt, ízlés szerint hintsük meg a húsokat és a halat.

Felhasználási javaslat: Kiválóan alkalmas levesek, húsételek, főzelékek, köretek ízesítésére, önálló leves készítésére.

Használjuk húslevesek,zöldséglevesek,köretek,saláták tészták, krémek, szószok fűszerezésére
A SOLVENT ÉTELÍZESÍTŐ megőrizte az összetevő  zöldségek ízét zamatát, melyet az elkészítés során átad a kész ételnek.