GLÜKÓZ

Dextroz

A szőlőcukor (glükóz) a legegyszerűbb szénhidrát – monoszacharid -, mely bizonyos élelmiszerekben (pl. szőlő) önmagában is előfordul.
A glükóz  fontos részét képezi étrendünknek szinte azonnal felszívódik a szervezetben.
A szőlőcukor a sejtek legfontosabb tápanyaga, vérünk állandó és nélkülözhetetlen komponense.

Élő szervezetben a glükóznak csak a D optikai izomerje fordul elő, melyet dextróznak neveznek.

Starterkultúrás szárazárukhoz ajánlott.

Nagyüzemi kiszerelés

FelhasználhatóÉlelmiszergyártásra
Adagolása technológiai utasítás szerint
TárolásSzáraz hüvös helyiségben
MértékegységCSOMAG
Csomagolásaromazáro tasakban
Nettó mennyiség25
EgységárBruttó:770.00Ft/KG
Kiszerelés25kg/zsak
KészletinformációKészleten
Akciós egységárBruttó:0.00Ft/KG

19.250 Ft 15.157 Ft + ÁFA