KOMBI-SOL PÁRIZSI FK 0,20/20kg

81410031123_KOMBI_SOL_PARIZSI_-FK_-020_20kg
KombiSol_Parizsi_fuszer_a_kev.docx

Kombi-Sol® termékcsaládunk kiváló minőségű funkcionális adalékokkal készült.

20 kg töltelékhez készre kevert PÁRIZSI fűszer keverék, aromatartó csomagolásban .

A csomag tartalma 20 kg töltelékhez elegendő.

GMO és Glutén mentes.

FelhasználhatóPárizsi felvágott gyártására.
Adagolás20 kg töltelékhez
TárolásSzáraz hüvös helyiségben
MértékegységCSOMAG
Csomagolásaromazáro tasakban
Nettó mennyiség0.2
Kiszerelés0,20kg/csomag
EgységárBruttó:2800.00Ft/KG
KészletinformációUtánrendelésre

560 Ft 441 Ft + ÁFA

használati utasítás

Használati utasítás

Technológiai leírás:
1, Sorrendben a kutterba helyezni a hús alapanyagokat (marhahús), folyamatos aprítás közben. A fele vízzel és a fűszerkeverékkel kihúzatni. 
2. Hozzáadni a ledarált szalonnát kutterezés közben. (4-6°C) Majd azt követően a többi vizet vagy jégpelyhet. Hozzáadni a pác-sót.
3. A finomaprító melegedési mutatót figyelembe véve, úgy venni ki az elkészített masszát, hogy a finomaprítás után is 12°C-nál ne legyen a hőmérséklete magasabb.

Javaslat:         a. A hús alapanyagokat előre célszerű ledarálni 2-3mm szemcseméretre.
            b. A marha párizsi masszát a töltés előtt célszerű hűtőben 30 percet állni hagyni és utána kezdeni a
 töltést.           

Töltés:            90mm caliber. többrétegű polyamid műbélbe. (előtte a műbelet 20 percre kézmeleg vízbe kell helyezni)
Hőkezelés:     Főzés 76-78°C-on 72°C maghőmérséklet eléréséig.

Hűtés: zuhany alatt    20-30 perc
 Tárolási és szállítási hőmérséklet: 0 és +5°C között