KOMBI-SOL PÁRIZSI KFK 1/100kg

KombiSol_Parizsi_fuszer_adalekanyagkeverek1kg.docx
KombiSol_Parizsi_fuszer_a_kev.docx

Kombi-Sol® termékcsaládunk kiváló minőségű funkcionális adalékokkal készült.

100 kg töltelékhez készre kevert PÁRIZSI fűszer keverék, aromatartó csomagolásban .

A csomag tartalma 100 kg töltelékhez elegendő.

Kisüzemi kiszerelés

Nagyüzemi kiszerelés

GMO és Glutén mentes.

KészletinformációKészleten
Kiszerelés1 kg/csomag
FelhasználhatóPárizsi felvágott gyártására
Adagolás100 kg töltelékhez
Minőségét megőrzési idő12 hónap
TárolásSzáraz hűvös helyiségben
MértékegységCSOMAG
Csomagolásaromazáro tasakban
EgységárBruttó:2500.00Ft/kg
Bővebb leírásKombiSol_Parizsi_fuszer_adalekanyagkeverek.pdf

2.500 Ft 1.969 Ft + ÁFA

használati utasítás

Használati utasítás

Technológiai leírás:
1, Sorrendben a kutterba helyezni a hús alapanyagokat (marhahús), folyamatos aprítás közben. A fele vízzel és a fűszerkeverékkel kihúzatni. 
2. Hozzáadni a ledarált szalonnát kutterezés közben. (4-6°C) Majd azt követően a többi vizet vagy jégpelyhet. Hozzáadni a pác-sót.
3. A finomaprító melegedési mutatót figyelembe véve, úgy venni ki az elkészített masszát, hogy a finomaprítás után is 12°C-nál ne legyen a hőmérséklete magasabb.

Javaslat:         a. A hús alapanyagokat előre célszerű ledarálni 2-3mm szemcseméretre.
            b. A marha párizsi masszát a töltés előtt célszerű hűtőben 30 percet állni hagyni és utána kezdeni a
 töltést.           

Töltés:            90mm caliber. többrétegű polyamid műbélbe. (előtte a műbelet 20 percre kézmeleg vízbe kell helyezni)
Hőkezelés:     Főzés 76-78°C-on 72°C maghőmérséklet eléréséig.

Hűtés: zuhany alatt    20-30 perc
 Tárolási és szállítási hőmérséklet: 0 és +5°C között