Tel.: +36 (20) 773-3400 Cím: 1097 Budapest, Illatos út 38/A. D épület

Változatlan minőségben, megújult külsővel

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk 146 éves múltra tekint vissza. Nagyra becsüljük a hűséget, állandóságot és kitartást. Ez azonban nem jelenti azt, hogy hagyjuk, hogy az idő eljárjon felettünk. Hosszú gondolkodás után 2015-ben céges arculatunk teljes megújítása mellett döntöttünk.

Hogy miért? Bár nem volt könnyű elengedni valamit, amihez ennyire hosszú időn keresztül hűségesek voltunk, de jól tudjuk, hogy időnként lépnünk kell és változtatnunk. Új logónk egyszerre viseli magán azokat a jegyeket, amelyekkel a múlt előtt tisztelgünk, és azokat, amelyek már egy modernebb irányt képviselnek.

A Solvent felirat egy tradicionálisabb formában jelenik meg, a használt betűcsalád azonban már friss, modern – logónk így utal a cég komoly múltjára, egyben az innovatív megoldásokat is magába foglalja. A már védjegyünkké vált piros színt – így a korábbi arculat jellegzetes hangulatát – megtartottuk, azonban már a mai elvárásoknak megfelelően.

Arculatunk felfrissítését pedig új honlapunk megszületése követte – amely bízunk benne, hogy az Ön tetszését is elnyerte!

Böngéssze megújult tartalmainkat, próbálja ki új webáruházunkat, és ha bármilyen észrevétele van, ne féljen megosztani velünk – minden visszajelzést szívesen fogadunk!

Solvent arculatváltás