Tel.: +36 (20) 773-3400 Cím: 1097 Budapest, Illatos út 38/A. D épület

Vélemények

 • A céggel kialakult többéves, sikeres üzleti kapcsolatunkat egyértelműen erősítette a személyes ismeretség, de mindenekelőtt a minőségi áru, valamint a minőségi kiszolgálás. A SOLVENT nem csak egyszerű áruszállító, hanem jól felkészült, szakképzett munkatársai révén, tanácsadó szakmai partner is tud lenni egyes technológiai problémák megoldásában, szakmai véleményükkel
  segíteni tudják fejlesztési elképzeléseink megvalósítását. Folyamatosan, többféle terméket is vásárolunk a cégtől, de mindezek közül a legnagyobb forgalmat a fűszerek és a húsipari fűszerkeverékek adják. A 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert készítményünk a Méteres vastag kolbász család is a SOLVENT által, kizárólag a mi részünkre kifejlesztett, speciális fűszerkeverékkel készül. Így, joggal lehetnek büszkék ők is e rangos elismerésre.

  Szegedi Sándor – ügyvezető igazgató (Nagykun-Hús Kft.)
 • A jó minőségű éles kés a hentes nélkülözhetetlen munkaeszköze. Még tanulóként ismertem meg a német gyártmányú DICK késeket, a mesterem révén – ő is mindig ilyennel dolgozott -, mely már akkor is a húsipari kések Mercédeszének számított. Azóta én is csak ezt a márkát használom. Idehaza hagyományosan, a DICK termékek legnagyobb választéka a SOLVENT-nél
  található. Munkatársaimmal együtt a késeket és profi élezőket, fenőacélokat, immár évek óta, folyamatosan mi is tőlük vásároljuk.

  Szabó Ferenc – hentes (Fecó-Jé Bt. Újpesti Piac)
 • Mint a baromfifeldolgozó ipar ,,régi motorosa’’, beszerzési szakemberként, több mint 15 éve állok üzleti kapcsolatban a részvénytársasággal. Jelenleg, elsősorban különböző élelmiszeripari adalékanyagokat, fehérjekészítményeket, alapfűszereket és speciális keverékeket vásárolunk a cégtől. A széles és minőségi termékválaszték, a kedvező ár-érték arány és a rugalmas kiszolgálás azok a jellemzők, amelyek immár másfél évtizede a SOLVENT Zrt. mellett szólnak.”

  Zsigovics Péter – beszerzésvezető (Merian Foods Élelmiszeripari Kft.)